Author Topic: IDE issue - backspace  (Read 2504 times)

Offline xbee

  • Mc. Print
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
IDE issue - backspace
« on: 2010-Sep-12 »
Hi,

Click into the Output or Search window on the bottom of the IDE -> you will see the blinking cursor.

Now press Backspace on the keyboard -> it starts to delete the characters of your current source code but the cursor is still blinking in the Output/Search.

Bye,

MrTAToad

  • Guest
Re: IDE issue - backspace
« Reply #1 on: 2010-Sep-12 »
Indeed :)

Offline Ian Price

  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 4160
  • On the shoulders of giants.
    • View Profile
    • My Apps
Re: IDE issue - backspace
« Reply #2 on: 2010-Sep-13 »
So it does. I've never even tried to click on the Output/Search box before.

Does the Search even do anything? I can't type in there. Is there a reason/need for it?
I came. I saw. I played.

Offline matchy

  • Prof. Inline
  • *****
  • Posts: 1545
    • View Profile
Re: IDE issue - backspace
« Reply #3 on: 2010-Sep-13 »
Once you discover, the search tab is very useful for displaying global search results (ctrl+shift+f).  ;)

Offline Ian Price

  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 4160
  • On the shoulders of giants.
    • View Profile
    • My Apps
Re: IDE issue - backspace
« Reply #4 on: 2010-Sep-13 »
Normal search has served me well enough until now - Ctrl + F. I'll try that though.
I came. I saw. I played.

Offline matchy

  • Prof. Inline
  • *****
  • Posts: 1545
    • View Profile
Re: IDE issue - backspace
« Reply #5 on: 2010-Sep-13 »
I hadn't discovered at first but now I need to use it to jump around code quickly. Although the file name is there, it would even make sense if the parent function name is displayed there also.  :O

MrTAToad

  • Guest
Re: IDE issue - backspace
« Reply #6 on: 2010-Sep-13 »
Would also be nice if Cursor Up/Down/Home/End worked in the Output area too...

Offline Moru

  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 1792
    • View Profile
    • Homepage
Re: IDE issue - backspace
« Reply #7 on: 2010-Sep-13 »
I always get caught trying to press ctrl+c to copy the output... :-)