Author Topic: New Update  (Read 7735 times)

Offline Schranz0r

  • Premium User :)
  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 5068
  • O Rly?
    • View Profile
Re: New Update
« Reply #15 on: 2009-Nov-03 »
Yeah but realy realy realy cool to use!
I <3 DGArray's :D

PC:
AMD Ryzen 7 1700 @3.9GHz, 16GB HyperX Fury 3000MHz Ram, ASUS ROG GTX 1060 STRIX 6GB, Windows 10 Pro 64Bit, MSi Tomahawk B350 Mainboard

Offline trucidare

  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 1377
  • Bachelor of Fail
    • View Profile
Re: New Update
« Reply #16 on: 2009-Nov-04 »
ich hätt da noch ne beustelle....

Simulator!!!!
MacBook Pro 2,2 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 160 GB HDD, 8600M GT
Core i3 - 3,07 GHz, 8 GB Ram, 2.5 TB HDD, Geforce GTX 260+ OC

Offline codegit

  • Dr. Type
  • ****
  • Posts: 270
    • View Profile
Re: New Update
« Reply #17 on: 2009-Nov-04 »
Var AS Proto = Func  :whistle:

Please, please, pretty please....... :x
------------------------------------------
1 X Acer TravelMate 4270, laptop, XP PRO
1 X Dell Studio 17 laptop, Windows 7
1 X MacBook Pro 2,2 GHz Core 2 Duo, 2 GB RAM, 160 GB HDD, 9400M
2 X iTouch
1 X HTC Desire (Android 2.1)
iPad soon to be added

MrTAToad

  • Guest
Re: New Update
« Reply #18 on: 2009-Nov-04 »
What's wrong with PROTOTYPE ?

Offline Kitty Hello

  • code monkey
  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 10746
  • here on my island the sea says 'hello'
    • View Profile
    • http://www.glbasic.com
Re: New Update
« Reply #19 on: 2009-Nov-06 »
they want to assign a function to a prototype member at initialization level. It's really a nice ide, thus it will come. But it's a horror to implement for me. Everything regarding the precompiler is :P

Offline Schranz0r

  • Premium User :)
  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 5068
  • O Rly?
    • View Profile
Re: New Update
« Reply #20 on: 2009-Nov-06 »
I need this :)  :whistle:
I <3 DGArray's :D

PC:
AMD Ryzen 7 1700 @3.9GHz, 16GB HyperX Fury 3000MHz Ram, ASUS ROG GTX 1060 STRIX 6GB, Windows 10 Pro 64Bit, MSi Tomahawk B350 Mainboard

Offline codegit

  • Dr. Type
  • ****
  • Posts: 270
    • View Profile
Re: New Update
« Reply #21 on: 2009-Nov-07 »
they want to assign a function to a prototype member at initialization level. It's really a nice ide, thus it will come. But it's a horror to implement for me. Everything regarding the precompiler is :P
:'( :'( :'( :'( :'(
------------------------------------------
1 X Acer TravelMate 4270, laptop, XP PRO
1 X Dell Studio 17 laptop, Windows 7
1 X MacBook Pro 2,2 GHz Core 2 Duo, 2 GB RAM, 160 GB HDD, 9400M
2 X iTouch
1 X HTC Desire (Android 2.1)
iPad soon to be added

Offline Schranz0r

  • Premium User :)
  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 5068
  • O Rly?
    • View Profile
Re: New Update
« Reply #22 on: 2009-Nov-07 »
Gernot made it!
we can use it hopefully on the next update!
 
var AS proto = func
 
 
AHHHHHHHHHH... great!
I <3 DGArray's :D

PC:
AMD Ryzen 7 1700 @3.9GHz, 16GB HyperX Fury 3000MHz Ram, ASUS ROG GTX 1060 STRIX 6GB, Windows 10 Pro 64Bit, MSi Tomahawk B350 Mainboard

Offline D2O

  • Prof. Inline
  • *****
  • Posts: 1070
    • View Profile
    • http://www.deuteriumoxid.com
Re: New Update
« Reply #23 on: 2009-Nov-07 »
Kann ich das so verstehen das eine Function einer Variablen übergeben wird
und ich sie in der Art wie eine Methode nutze?
I7 2600K; 8 GB RAM ; Win10 Pro x64 | NVidia GTX 750 TI 2048MB ; Realtec OnBoard Sound;
Lenovo ThinkPad T400: XP Pro
GLB Premium-immer Aktuell

Offline bigsofty

  • Community Developer
  • Prof. Inline
  • ******
  • Posts: 2681
    • View Profile
Re: New Update
« Reply #24 on: 2009-Nov-08 »
Cool, well done Gernot another handy addition!  :good:
Cheers,

Ian.

“It is practically impossible to teach good programming style to students that have had prior exposure to BASIC.  As potential programmers, they are mentally mutilated beyond hope of regeneration.”
(E. W. Dijkstra)

Offline codegit

  • Dr. Type
  • ****
  • Posts: 270
    • View Profile
Re: New Update
« Reply #25 on: 2009-Nov-08 »
Gernot made it!
we can use it hopefully on the next update!
 
var AS proto = func
 
 
AHHHHHHHHHH... great!

WOW....this is gooooood news  :good: :good: :good:
------------------------------------------
1 X Acer TravelMate 4270, laptop, XP PRO
1 X Dell Studio 17 laptop, Windows 7
1 X MacBook Pro 2,2 GHz Core 2 Duo, 2 GB RAM, 160 GB HDD, 9400M
2 X iTouch
1 X HTC Desire (Android 2.1)
iPad soon to be added

MrTAToad

  • Guest
Re: New Update
« Reply #26 on: 2009-Nov-08 »
So, what's the syntax for it ?

Offline Schranz0r

  • Premium User :)
  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 5068
  • O Rly?
    • View Profile
Re: New Update
« Reply #27 on: 2009-Nov-08 »
Kann ich das so verstehen das eine Function einer Variablen übergeben wird
und ich sie in der Art wie eine Methode nutze?

Jepp genau das!
 
MrTAToad:
 
Code: (glbasic) [Select]

PROTOTYPE MyPrint: t AS TypePrint
TYPE TypePrint
 x%; y%
 text$
 printtext AS MyPrint = TPrint
ENDTYPE
LOCAL TypePrints[] AS TypePrint
LOCAL t AS TypePrint
t.x = 10
t.y = 20
t.text$ = "Just a test!"
DIMPUSH TypePrints[], t
 
WHILE TRUE
 t.printtext(t) // "t" call it self!
SHOWSCREEN
WEND
END
 
FUNCTION TPrint: t AS TypePrint
 PRINT t.text$, t.x, t.y
ENDFUNCTION
I <3 DGArray's :D

PC:
AMD Ryzen 7 1700 @3.9GHz, 16GB HyperX Fury 3000MHz Ram, ASUS ROG GTX 1060 STRIX 6GB, Windows 10 Pro 64Bit, MSi Tomahawk B350 Mainboard

MrTAToad

  • Guest
Re: New Update
« Reply #28 on: 2009-Nov-08 »
Ah, so you are using PROTOTYPE then!

Its nifty !