Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - AndyH

Pages: 1 ... 24 25 [26]
376
GLBasic - en / Linking error (demo)
« on: 2008-Jan-02 »
Renaming the folder fixed the problem.  Can compile now :)

377
GLBasic - en / Linking error (demo)
« on: 2008-Jan-02 »
I'm sure they work :)  Something not right here - have installed the latest version and done the web update.  That part seems to have worked ok.

The only things perhaps non-standard to note is that when I first ran it, it asked for my home project location and copied files over - this was on an external drive.  I did not try running any code.  I later booted without this external drive and it asked about the home project location and I had to select one on my local hard disk.  It was at this point I tried to run a some code.

The other thing is I have MinGW but long shot, probably not anything to do with this problem.

I'll try another re-install.  Any other suggestions welcome, but sounds like this problem has not come up for anyone before.

378
GLBasic - en / Linking error (demo)
« on: 2008-Jan-02 »
Hi - I get the following error when I try to run any code... this is from the hello world example:

Code: (glbasic) [Select]
*** Configuration: WIN32 ***
precompiling:
GPC - GLBasic Precompiler V.2007.348 - 2D, WIN32
Wordcount:3 commands

compiling:

linking:
/mingw/lib/crt2.o:crt1.c:(.text+0x167): undefined reference to `__cpu_features_init'
*** FATAL ERROR - Please post this output in the forum
_______________________________________
*** Finished ***
Time: 4.9 sec
Build: 0 succeeded
*** 1 FAILED ***
Any suggestions?

Pages: 1 ... 24 25 [26]