GLBasic forum

Main forum => FAQ => Topic started by: Hemlos on 2021-Mar-31

Title: Missing Forums Attachments
Post by: Hemlos on 2021-Mar-31
GLBasic has had a server change in the past.
Resulting from the server switch, many attachments across the forums are dead linked.
Most of the dead attachments are still relevant, as most are working samples, algorithms, and/or libraries.

Speaking for myself here, I will update any attachments that are dead links.
I will try to update all of them as I come across them, and as they're reported dead.

If you come across dead links, please report them within the thread that they are found, for these forum threads are linked to the creators emails.
Title: Re: Missing Forums Attachments
Post by: SnooPI on 2021-Mar-31
oh ok... thanks for the information Hemlos.
Title: Re: Missing Forums Attachments
Post by: SnooPI on 2021-Mar-31
Corrupted attachment in these posts:

https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=10653.0 (https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=10653.0)
https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=11281.0 (https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=11281.0)
https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=10411.0 (https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=10411.0)
https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=10134.0 (https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=10134.0)
https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=11187.0 (https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=11187.0)
https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=10556.0 (https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=10556.0)
https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=9062.0 (https://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=9062.0)
Title: Re: Missing Forums Attachments
Post by: Hemlos on 2021-Mar-31
strange those all seem to be there for me.
if you have issue within a thread please post it there, so the author can see it, thanks.
Title: Re: Missing Forums Attachments
Post by: SnooPI on 2021-Mar-31
I confirm, these attachments are corrupted.
Either the end of the archive is incorrect, or the archive is completely corrupted.
Tested with Winrar 5.
Maybe this is a problem with Winrar but I doubt it as I don't have this kind of problem with attachments in recent posts.
Also, the attachment of one of these posts was compressed with my Winrar 5.
Title: Re: Missing Forums Attachments
Post by: Schranz0r on 2021-Mar-31
Gernot delete old attachments to save server space.
If you reupload "unneeded/old/broken" attachments he will get in the same spot as before.
Title: Re: Missing Forums Attachments
Post by: Hemlos on 2021-Apr-01
 :giveup:
Title: Re: Missing Forums Attachments
Post by: Qedo on 2021-Apr-01
would it be enough on request to place the zip file in a temporary folder available for a limited period (one week?) so as not to occupy space on the server?
Title: Re: Missing Forums Attachments
Post by: matty47 on 2021-May-13
Just to confirm that any of the zip files that I have downloaded appear to be corrupt. Tried to open them with 7zip and Winrar 6. Both progs showed error as "Unexpected end of archive". Running a repair (Winrar) on the files did not fix the problem. Showed a checksum error in all files in the archive. Did something happen to the server files at some point?
Title: Re: Missing Forums Attachments
Post by: Qedo on 2021-May-13
unfortunately a forum without attachments is almost useless.