Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - xbee

Pages: [1]
1
Bug Reports / IDE bug - Jumps and Functions
« on: 2013-Mar-15 »
Hi Everyone,

There is a panel on the right hand side of the IDE. Click any of the tabs but "Jumps".
(use "Files", "Web" or "Debug")

Now create a new function or rename an old one.

Code: (glbasic) [Select]
FUNCTION myNewTestFunction:
ENDFUNCTION

The IDE won't change the highlight color (anywhere in the whole code) of your function name until you activate the "Jumps" tab and click into the source editor.

Thank you for your attention :)

B.

ps:
My previously reported IDE bug is still "available":
http://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=5028.msg38481#msg38481

2
Bug Reports / Hello on Wiz
« on: 2011-Apr-09 »
Hi,

I've just tried to run a small app on my Wiz: PRINT, LOADSOUND, PLAYSOUND... nothing special.
The program starts with a black screen then puts me back to the Wiz menu without doing anything useful.
Then I tried a simply "Hello" app, but it does the same.

I haven't got any idea what could be the problem.

B.

// --------------------------------- //
// Project: hello
// Start: Saturday, April 09, 2011
// IDE Version: 9.040


SETSCREEN 320,240,FALSE
SYSTEMPOINTER TRUE

PRINT "HELLO", 10,10, 1
SHOWSCREEN
KEYWAIT

END

3
Bug Reports / IDE issue - backspace
« on: 2010-Sep-12 »
Hi,

Click into the Output or Search window on the bottom of the IDE -> you will see the blinking cursor.

Now press Backspace on the keyboard -> it starts to delete the characters of your current source code but the cursor is still blinking in the Output/Search.

Bye,

Pages: [1]