Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
GLBasic - en / Re: Android Build Issues
« Last post by MrPlow on 2021-Nov-07 »
Thank you very much, now it works on my system.

Great! Welcome to Android with GLB! :)
92
GLBasic - en / Re: Android Build Issues
« Last post by MK2004 on 2021-Nov-03 »
Thank you very much, now it works on my system.
93
FAQ / Re: Missing Forums Attachments
« Last post by erico on 2021-Nov-03 »
Great!
94
FAQ / Re: Missing Forums Attachments
« Last post by bigsofty on 2021-Nov-03 »
I accidentally found an old backup of 2019-10 and copied the attachments back, so most stuff should be fixed again :)
  :good:
95
FAQ / Re: Missing Forums Attachments
« Last post by MrPlow on 2021-Nov-02 »
Maybe porting older or larger attachments to aws s3 location (with link updates?) would free up space?
 ;)
96
FAQ / Re: Missing Forums Attachments
« Last post by Hemlos on 2021-Nov-02 »
 :booze:
97
GLBasic - en / Re: Android Build Issues
« Last post by MrPlow on 2021-Nov-02 »
Sure, will do!

Get from here...
https://www.dropbox.com/s/7tid4eg8qnaou83/jni%20%282%29.zip?dl=0
 
Another thing - Android Studio (my version at least) doesn't like spaces in the project path - affects the NDK from being found.
98
FAQ / Re: Missing Forums Attachments
« Last post by Kitty Hello on 2021-Nov-02 »
I accidentally found an old backup of 2019-10 and copied the attachments back, so most stuff should be fixed again :)
99
GLBasic - en / Re: Android Build Issues
« Last post by MK2004 on 2021-Nov-01 »
Hallo MrPlow, please can you upload your "older Jni" Folder as a zip File.
100
GLBasic - en / Re: Android Build Issues
« Last post by MrPlow on 2021-Oct-28 »
But my older setup (with older jni folder)
and using 5.1.1, NDK 21.0.6113669, and Android API 30 is working a dream...and creating well-running apks :)

My SDK is installed to c:\Android\android-sdk\

dependencies {
        classpath 'com.android.tools.build:gradle:3.4.1'


Why do you need to mess with those other settings at all, when install and compiling is working using older gradle?

 =D

My working setup


Android Studio 3.5.3
Build #AI-191.8026.42.35.6010548, built on November 15, 2019
JRE: 1.8.0_202-release-1483-b03 amd64
JVM: OpenJDK 64-Bit Server VM by JetBrains s.r.o
Windows 7 6.1
 
For me the issues I got we just bugs in the newer jni src files - not with setup...even then, it looks like a small missing include file issue?

But just thought I would let you know Android is not broken - it can be fixed if the setup is right and the jni files are right... :)

Happy to provide more info if you need it on my setup...
Pages: 1 ... 8 9 [10]