BASIC

Author Topic: HP TouchPad - Device not detected  (Read 14104 times)

Offline Millerszone

  • Dr. Type
  • ****
  • Posts: 307
  • www.smashedfly.com
    • View Profile
    • Smashed Fly
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #15 on: 2011-Aug-04 »
I'm updating the touchpad to webOS 3.0.2 maybe there is a fix.
I'll try your test#2 ipk as soon as it finishes updating.
« Last Edit: 2011-Aug-04 by Millerszone »
Hardware: iMac 27", MacBook Air, PC 3.5Ghz Quad
Developing Tools: GLBasic SDK, Gideros Studio, PureBasic
Developing for: iOS, Android, Windows, OS X, webOS, HTML5

MrTAToad

  • Guest
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #16 on: 2011-Aug-04 »
Thanks for that!

Offline Millerszone

  • Dr. Type
  • ****
  • Posts: 307
  • www.smashedfly.com
    • View Profile
    • Smashed Fly
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #17 on: 2011-Aug-04 »
With test#2, no change, screen in bottom left corner.

webOS 3.0.2 made no difference.
Hardware: iMac 27", MacBook Air, PC 3.5Ghz Quad
Developing Tools: GLBasic SDK, Gideros Studio, PureBasic
Developing for: iOS, Android, Windows, OS X, webOS, HTML5

Offline Millerszone

  • Dr. Type
  • ****
  • Posts: 307
  • www.smashedfly.com
    • View Profile
    • Smashed Fly
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #18 on: 2011-Aug-04 »
I'll start a new thread in the Bug Reports thread Forum.
http://www.glbasic.com/forum/index.php?topic=6685.0
« Last Edit: 2011-Aug-04 by Millerszone »
Hardware: iMac 27", MacBook Air, PC 3.5Ghz Quad
Developing Tools: GLBasic SDK, Gideros Studio, PureBasic
Developing for: iOS, Android, Windows, OS X, webOS, HTML5

MrTAToad

  • Guest
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #19 on: 2011-Aug-04 »
Good idea - it does look like a buggette...

Offline Ian Price

  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 4144
  • On the shoulders of giants.
    • View Profile
    • My Apps
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #20 on: 2011-Aug-04 »
I suspect that HP are responsible for this. They went through a load of apps, checking that they work on the TP. I reckon that they added/enabled a flag somewhere in the app itself that affects how it is displayed on the TP. This would not then be a GLB bug, but a feature that is added once HP have it. This would explain the differences between a normal .IPK and a downloaded .IPK.

I would raise this issue over on the Dev forums. Maybe info they provide can enable GLB to do the same for apps destined for the TouchPad.
I came. I saw. I played.

MrTAToad

  • Guest
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #21 on: 2011-Aug-04 »
Would be interesting to see what they say.  I dont believe they are fiddling with the packages though...

Offline Ian Price

  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 4144
  • On the shoulders of giants.
    • View Profile
    • My Apps
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #22 on: 2011-Aug-04 »
There are only two possible explanations as to how the same .IPK appears in two different ways

Either -

i) There's something different with GLB

or
 
ii) HP have done something.

We know that HP have been reviewing apps. I think they've altered them, due to the number of complaints about non-full screen apps when the TP first came out. There were lots of complaints at Pre-Central and the Dev forums about apps appearing as small screens in the middle of the TP.
I came. I saw. I played.

MrTAToad

  • Guest
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #23 on: 2011-Aug-04 »
Be interesting to see what they reply...

Offline Kitty Hello

  • code monkey
  • Administrator
  • Prof. Inline
  • *******
  • Posts: 10697
  • here on my island the sea says 'hello'
    • View Profile
    • http://www.glbasic.com
Re: HP TouchPad - Device not detected
« Reply #24 on: 2011-Aug-18 »
Where did you get it from? And for what price?